Om oss


Om oss

Velkommen til vår tannklinikk på brygga i Sandefjord!

Vi ønsker både gamle og nye pasienter velkommen til vår moderne tannklinikk i Thor Dahlsgate 1-5 på brygga i Sandefjord.

Vi har lang klinisk erfaring med bred kompetanse innen privat tannhelse, og har knyttet til oss flere ulike spesialister innen tannlegebehandling.

Vårt tannhelseteam består av erfarne tannleger , tannpleier og tannhelsesekretærer  som ønsker å gjøre tannlegebesøket hos oss til en hyggelig opplevelse.

Våre spesialister innen kirurgi og tannregulering har lang erfaring med mange års samarbeid.

Alle pasienter med krav om refusjon fra HELFO betaler kun egenandel hos oss. Alle våre tannleger og tannpleier har direkte oppgjør med HELFO, noe som  oppleves som behagelig og enkelt for våre brukere.

Studenter får 30 % rabatt ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Våre åpningstider: Mandag-fredag kl 0800-1600. Kveldsåpent etter avtale. Vinterhalvåret holder vi åpent mandager til kl 1900.

Ring oss for timebestilling på telefon 3346 3565

Kontoradresse:  Thor Dahlsgate 1-5, 2 etg. (på brygga) i Sandefjord.Personalet


Dr. Reidar C. Øyen

Dr. Reidar C. Øyen

Tannlege

Reidar er en blid og imøtekommende tannlege, som tar godt vare på sine pasienter. Han er autorisert for implantatprotetisk behandling. Reidar og hans samarbeidspartnere utfører alle typer behandling innen tannhelse.

Odont. Dr. Fredrik Harald Widar

Odont. Dr. Fredrik Harald Widar

Kjevespesialist

Fredrik Harald er en dyktig kjevespesialist med spesialistgodkjenning i oral kirurgi og oral medisin, med lang erfaring innen tannhelse.

Ella Aasrum

Ella Aasrum

Spesialist i kjeveortopedi

Ella er en dyktig spesialist i kjeveortopedi, med utdanning som Cand Odont og spesialist i kjeveortopedi fra Universitetet i Oslo. Hun har erfaring som offentlig tannlege, skoletannlege og kjeveortoped. Ella har jobbet med Reidar C. Øyen siden 2004.

Kristi Marie Hilde

Kristi Marie Hilde

Tannpleier

Kristi Marie er en dyktig og imøtekommende tannpleier, med utdanning som tannpleier fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet innen tannhelsetjenesten siden 1985 i Hallingdal, Finnsnes (Troms), Indre Østfold, Larvik og Sandefjord. Hun har jobbet som tannpleier hos Reidar C. Øyen siden 2012.

Lene Marcussen

Lene Marcussen

Tannhelse-sekretær

Lene er en koslig Sandefjordsjente som har jobbet som tannhelsesekretær siden 1999. Hun tok autorisasjon som privatist for ca 10 år siden. Hun deler sin arbeidstid mellom kjeveortoped Ella Aasrum og tannlege Reidar Øyen.

Iselin Larsen

Iselin Larsen

Tannhelse-sekretær

Iselin er en trivelig og imøtekommende jente, med fullført utdanning som tannhelsesekretær i 2001. Hun har vært ansatt i den offentlige tannhelsetjenesten i 12 år. Iselin har jobbet hos tannlege Øyen siden 2013.